Velkommen
Brugernavn:

Kodeord:




Husk mig

[ ]
Tæller
Denne side idag
I alt: 0
Unikke: 0

Denne side nogensinde
I alt: 4926
Unikke: 2054

Site ...
I alt: 288791
Unikke: 49911
Vælg sprog


Forums
PCLinuxOS.dk :: Forums :: Hardware
<< Forrige indlæg | Næste indlæg >>   

ingen lyd!

Ophavsmand Indlæg
KJay
ons feb 21 2007, 16:29 Vis Udskrift

Registeret medlem #11
Oprettet: ons feb 21 2007, 16:10
Indlæg: 11
vil lige sige noget som det første! stort tak for denne hjemme side!

mit problem er af jeg har ingen lyd! alt andet virker..
ved ikke hvad jeg skal gøre! er snart løbet tør for idér
jeg har prøvet og gå ind i "enhedshåndtering" = (HardDrake) og finde mit lyd kort (via 82xx)
der stod i hjælp af man kunne gå ind i terminalen og finde ud a hvad der er galt!
skrev i terminalen "/sbin/lsmod" og der kom fra af snd_via82xx 27480 0 nulet betyder den ikke er slået til?! hvordan gør jeg det ? der må da være en config på en eller andet måde..
Tilbage til toppen
allanadmin
tor feb 22 2007, 17:14

allanadmin

Oprettet: tor feb 08 2007, 17:58
Indlæg: 1030
Det gjorde den også for mig.
Så jeg satte KMix på i stedet for den som er sat fast på. Så virkede det.
KMix finder du ved at "Søge" på Kmix og kopierer path og så sætte den på under Kontrolcentret og Lyd & Multimedia...lydsystem ..maskine .. X Brug MIDI Mappen ... skriv: usr/bin/kmix
Tilbage til toppen
allanadmin
tor feb 22 2007, 17:19

allanadmin

Oprettet: tor feb 08 2007, 17:58
Indlæg: 1030
kmix skulle gerne være fremme nede i højre hjørne og er den ikke installeret så installeree den.
Ikke alle kan bruge ALSA som er sat på som Default.
Mit OnBord kort kunne ikke bruge den.
Når du har installeret kmix hvis den ikke allerede er der så klik på den i menuen da den kommer. Måske sakl man også ind i "Opstillingen " på den og sætte højtalere på.
Arbejd lidt med det
Tilbage til toppen
MBantz
søn feb 08 2009, 04:04
Registeret medlem #118
Oprettet: lør feb 07 2009, 13:59
Indlæg: 20
erh, normalt skriver man blot
kmix
i en konsol...

jeg vil anbefale at installere en nyere kerne (via synaptic)

Dernæst, su til root - og kør
alsaconf
der installerer lydkortet

skriv blot tilbage hvis det derefter ikke virker og angiv her resultatet af
lspci | grep Audio


cheers
Tilbage til toppen
allanadmin
man maj 11 2009, 22:09

allanadmin

Oprettet: tor feb 08 2007, 17:58
Indlæg: 1030
Jeg køre kernel-2.6.26.8.tex3 er det ikke den nyeste ?
( jeg vil anbefale at installere en nyere kerne (via synaptic))
Hvordan gør man det jeg kan ikke finde nogle nyerer ?
Tilbage til toppen

Bestyrer: allanadmin

Gå til:     Tilbage til toppen

Powered by e107 Forum System
Chatboks
allanadmin
03 dec : 13:41
Og Glædelig Jul Herinde

allanadmin
03 dec : 13:41
Nyt blad for December måned

allanadmin
03 aug : 11:51
Bladet for August er kommet

allanadmin
05 jul : 09:59
Nyt Blad

allanadmin
13 jun : 12:13
Velkommen til Torkel Sprove