Velkommen
Brugernavn:

Kodeord:




Husk mig

[ ]
Tæller
Denne side idag
I alt: 0
Unikke: 0

Denne side nogensinde
I alt: 4927
Unikke: 2055

Site ...
I alt: 288910
Unikke: 49968
Vælg sprog


Forums
PCLinuxOS.dk :: Forums :: Hardware
<< Forrige indlæg | Næste indlæg >>   

Støj ved dialoger

Ophavsmand Indlæg
finnbl
fre jul 11 2008, 15:28 Vis Udskrift
Registeret medlem #95
Oprettet: tir jul 01 2008, 10:40
Indlæg: 10
Hej

Jeg har et problem som en eller anden herinde måske har løsningen på.

Når jeg bruger f.eks. amarok til at afspille lydfiler og samtidig laver noget andet og skal agere på en dialog så er der støj i stedet for musik.
Støjen er lidt a la en commodore 64 eller zx spectrum som loader fra bånd... Og altså ikke noget man lige har lyst til at høre gennem anlægget...

Er der nogle der har en ide til hvad det kan skyldes (eller hvordan man bliver fri for det)?
Tilbage til toppen
osjensen
fre jul 11 2008, 19:57
Registeret medlem #13
Oprettet: man feb 26 2007, 21:17
Indlæg: 379
hej

Jeg havde på et tidpunkt en maskine hvor problemet var
ekstremt. Det var som om at al "data-transport", gav en slags
interferens med lyden. En knorrende / brummende baggrunds-
støj.
Løsningen dengang var et andet lydkort, men måske kan
kabel-føringen inde i kabinettet også have en vis indvirkning.

mvh os
Tilbage til toppen
finnbl
man jul 14 2008, 20:41
Registeret medlem #95
Oprettet: tir jul 01 2008, 10:40
Indlæg: 10
Hej

Det er desværre ikke det der er problemet. Jeg har lige prøvet et cf-kort med windows. Og der eksisterer problemet ikke. Så det er helt klart et os-problem.
Dammit - spanden skulle ellers i første omgang bare bruges til at afspille musik men det går jo ikke med disse ubehagelige lyde (som ikke kun forekommer ved dialoger - men altid forekommer ved dialoger).
Ærgerligt. Jeg var ellers imponeret over pclinuxos.

/Finn
Tilbage til toppen
osjensen
man jul 14 2008, 21:51
Registeret medlem #13
Oprettet: man feb 26 2007, 21:17
Indlæg: 379
Har du kontrolleret at der ikke er ubrugte indgange på lydkortet
som er slået til i kmix, så støj kommer ind af "bagvejen" .
Tilbage til toppen
finnbl
tir jul 15 2008, 08:58
Registeret medlem #95
Oprettet: tir jul 01 2008, 10:40
Indlæg: 10
Det vil jeg lige kontrollere igen.
Og så vil jeg prøve en eller flere live-cd'er for at finde ud af om det kun er pclinuxos...
Tilbage til toppen
finnbl
ons jul 16 2008, 19:04
Registeret medlem #95
Oprettet: tir jul 01 2008, 10:40
Indlæg: 10
Så har jeg fået løst mit problem. Det viste sig at det var mine KDE notifications som på en eller anden måde var forkert opsat. Jeg trykkede lidt rundt i opsætningen og lige pludselig kom der 'rigtig' lyd. Så den har sikkert været galt med min afspiller til de valgte lyde.
Det lader til at det kører nu.

Tak fordi du prøvede osjensen! Gode og relevante tips/hints.
Tilbage til toppen
osjensen
ons jul 16 2008, 20:55
Registeret medlem #13
Oprettet: man feb 26 2007, 21:17
Indlæg: 379
Godt at det lykkedes.

Tak for de pæne ord.

os.
Tilbage til toppen

Bestyrer: allanadmin

Gå til:     Tilbage til toppen

Powered by e107 Forum System
Chatboks
allanadmin
03 dec : 13:41
Og Glædelig Jul Herinde

allanadmin
03 dec : 13:41
Nyt blad for December måned

allanadmin
03 aug : 11:51
Bladet for August er kommet

allanadmin
05 jul : 09:59
Nyt Blad

allanadmin
13 jun : 12:13
Velkommen til Torkel Sprove